Algemene Voorwaarden


Bericht voor ouders/verzorgers,

 

Speelweek Gieten vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie. Voor alle kinderen van de basisscholen organiseren we leuke spel en knutselactiviteiten.

Speelweek Gieten = buitenspelen, vies worden, knutselen, verven, timmeren, nieuwe vrienden maken, sporten, hutten bouwen (voor gr 6-8), ravotten, brood bakken boven vuur en noem maar op…

 

De organisatie van Speelweek Gieten is in handen van een aantal enthousiaste ouders van de basisscholen van Gieten. Speelweek Gieten is een onderdeel van de Stichting Zomeractiviteiten Gieten. Waar mogelijk ondersteunt de Stichting onze organisatie.

 

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op de speelweek

 

Kosten:

Kleuters groep 0, 1                     5 euro dagkaart (dinsdagochtend)                                 

 Kleuters groep 2                       5 euro dagkaart (donderdagochtend)

Kinderen groep 3 t/m 8           25 euro weekkaart (maandag t/m donderdag)

 

Het bedrag moet worden betaald gelijktijdig aan de inschrijving van uw kind(eren).

Kaarten zijn persoonsgebonden, dus niet overdraagbaar en kunnen bij verhindering alleen geretourneerd worden via de organisatie.

Er vindt geen restitutie van inschrijfgeld plaats op geretourneerde kaarten, tenzij de kaart door de organisatie alsnog verkocht wordt (evt. wachtlijst).

 

Groepsindeling:

Op het inschrijfformulier is de groepsindeling van het huidige schooljaar van toepassing. De organisatie bepaald de groepindeling en stelt deze vlak voor de speelweek vast.

 

Eten en drinken:

De kinderen mogen tijdens de speelweek geen eigen eten en/of drinken meenemen. Dieet altijd in overleg met de organisatie (aan te geven op het inschrijfformulier).

 

Overnachten:

De kinderen van groep 8 mogen in de nacht van donderdag op vrijdag blijven slapen in hun zelf gemaakte hut. Bij slecht weer zal gebruik worden gemaakt van de ijsbaankantine. Er is t/m het ontbijt volwassen begeleiding aanwezig.

 

Risico:

Wij zorgen tijdens de speelweek goed voor uw kind, toch zit een ongeluk in een klein hoekje en daarom is er de hele week EHBO aanwezig.

Tijdens de speelweek (vanaf opbouw tot en met opruimen) geldt een eigen risico, zowel voor de vrijwilligers als voor u kind(eren).

 

Vrijwilligers:

Van ouders van deelnemende kinderen wordt verwacht dat ze minimaal 1 dagdeel vrijwilliger zijn tijdens de speelweek.

De organisatie houdt zich het recht voor het programma aan te passen / te verkorten indien er te weinig vrijwilligers zijn.

© Copyright. All Rights Reserved.