Meedoen

Kom jij ons kernteam versterken?

Elk jaar organiseren we met een groep van ongeveer 9 kernteamleden en met hulp van alle vrijwilligers een fantastische speelweek. Enkele kernteamleden gaan na jaren trouwe hulp met speelweek-pensioen. 

 

Heb jij zin en tijd om het kernteam te versterken? 

 

Samen met de rest van het kernteam bereid je met een gezellige groep ouders een onvergetelijke ervaring voor de basisschoolkinderen voor. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, alle verschillende soorten hulp zijn welkom. 

 

We reserveren een speciale plek voor een timmer opa (of oma) die kan ondersteunen bij de bouw van de hutten. 

 

Meer info? Neem contact met ons op!

Hoeveel tijd kost dit? 

We overleggen 1x per 2 maanden in de winter, en 1x per maand in de lente en zomer. Ook als je vooral in de voorbereiding kunt helpen, maar tijdens de speelweek zelf niet veel, dan nog kan je bij het kernteam te komen. 


Vrijwilligers

De Speelweek zou niet mogelijk zijn zonder onze vele vrijwilligers. De groepen kinderen worden begeleid door jeugdvrijwilligers. Vind je het leuk om een week een groep kinderen te begeleiden? Wil je MAS-uren maken? Meld je dan bij ons!

 

Sponsors

Zonder onze sponors zou de speelweek niet mogelijk zijn. Zij zorgen voor huisvesting, eten, bouwmaterialen en activiteiten. Heb je interesse om ons te sponsoren en extra naamsbekendheid in Gieten en omstreken te krijgen?Neem contact met ons op over de mogelijkheden.